2019. október 13., vasárnap

UJHELYI PÉTER + KOPONYA + CULTIRIS - - - GOOGLE

Nemrég hajnalban "vakon tapogatózva" keresgéltem a világhálón, vajon fellelhetőek-e valahol régi koponyarajzaim. S lőn: egy sajátságosan összeállított egyvelegre leltem, mellékelem a monitorképét, amelyet a google ad ki az "ujhelyi + péter + koponya + cultiris" karaktersorokra keresve 😊 Nem éppen pontos a taxonómiai sorrend (van köztük farkas, erdei pocok, medve, koraidenevér, zöldike, mezei nyúl, vidra stb.). 


Bizarr, hogy bár annak idején a Cultiris létrehozásakor önszorgalomból beadtam sok saját koponyarajzomat és elláttam azokat kulcsszavakkal (miképp az ügynökség segítőjeként további sok ezer más képet is). amikor szerződést bontottak velem, e képek eltávolítását kértem a Cultiris kínálatából. Ez  ELVILEG meg is történt... Ám a google memóriája csalhatatlan, és mindent "észben tart", így most jó szolgálatot tett nekem, hogy "friss" bejegyzést tehessek közzé a facebook-on :)
És mindenkinek javaslom kipróbálni, hasznos, ha valakit érdekelnek a koponyarajzaim, nem kell hozzá más, csak internet-csatlakozás, és a könnyen megjegyezhető kombináció:
 "ujhelyi + péter + koponya + cultiris"

Az Élővilág Enciklopédia reklámoldala

2005-ben jelent meg az Élővilág Enciklopédia a Kossuth Kiadó gondozásában - és főszerkesztésemben...


...itt a könyv reklámoldalát teszem közzé, amely a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület ( www.mme.hu ) szintén általam által "főszerkesztett" negyedéves folyóiratában, a Madártávlat ( www.madartavlat.hu ) magazinban jelent meg.