2020. január 15., szerda

Száll a KOROM! 🙂



Imént hívtam a 999 06 64-es telefonszámon a kéményseprésre egyedül felhatalmazott adekvát céget, hogy jelezzem nekik, jómagam már tavaly tettem egy jognyilatkozatot, miszerint a lakásomban a kéménynyílás zárt (amit az akkor hozzánk-látogató kéményseprő is mosollyal "nyugtázott", s jelezte, hogy a következő években a tapasztaltak alapján nem lesz több dolguk/gondjuk – vagyis onnantól kezdve jó-ideig nem kell őket várnom). "Tárcsázásomat" követően jó ideig egy igen-találó zeneszám hallatszott, a Mary Poppins című musical-ből a SZÁLL A KOROM - így ezen időt derűsen tölthettem... Mindenesetre e bejegyzés első mondatában foglaltakra az - előre jelzett hangfelvételen - bizonyíthatóan a vonal túlsó végéről az a válasz "érkezett": "Attól az aláírt papírtól függetlenül az ellenőrzést meg kell tartanunk!" Komolyan: ezek packáznak velem! Az én KOROMban!? 
(Mindettől függetlenül a röpke – bár valós eredményt el nem érő  telefonbeszélgetés végén a nem-túlzottan)kedves hölgynek gratuláltam a szellemesen kiválasztott zenéjükért!) 🙂:
S hogy még legyen kutyás/kormos vonatkozása is ezen bejegyzésemnek, ajánlom a Nagyérdemű szíves figyelmébe KOROM Gábor oktató-filmjét a klikkerről itt:
https://www.youtube.com/watch?v=eDgkTfvJFNY 🙂