2020. április 26., vasárnap

"UVU"

Sok-sok évvel ezelőtt születésnapomon kaptam egy mindennemű tárgymegjelölés és szöveges tartalom nélküli elektronikus levelet, egy 2019-ig MEGNYITHATATLAN "uvu" elnevezésű, elsőre/sokáig ÉRTELMEZHETETLEN csatolt fájllal! Tavaly egy facebook-os barátomnak sikerült konvertálnia ezt a fájlt, s kiderült, hogy az "uvu" az Uvularia (nyakcsapfű) tudományos elnevezésének furcsa kurtítása!
E képfájl különös/bizarr sajátsága, hogy most, 2020. április 26-án is MEGNYITHATATLANNAK bizonyult! 🙂
Így a mindent-tudó wikipédia segítségével tudok e fajról képet közzétenni:


Íme tehát a kép, és egy sokkal adekvátabb UVU-előadás az Utah Valley University's Department of Theatrical Arts for Stage & Screen (UVU) előadásában:


21:45 🙂


2020-ban, a Niszán hónap 25. napján, 21:45-kor elküldtem egy régen érlelődő, FONTOS elektronikus levelet egy személy részére, aki több-mint 10 éve a "démonom" volt, így ez a levél igencsak "kikívánkozott belőlem"...
Reggel, 09:45-kor szótlanul és nyugodtan ébredtem. Felhasadozó emlékezetem megnyugodott, és a következő holdtöltéig nem háborgat semmi...
...például a kegyetlen Ponczius Pilátus lovag, Júdea ötödik helytartója pedig bizonyosan-kiváltképpen NEM! 🙂
Minderről Harry Potter is eszembe jutott, a Philosopher's vasútállomás 9 3/4-es vágányával (minden blogolvasómnak ajánlom szíves figyelmébe /🙂/):