2019. november 18., hétfő

Életem első könyvének utolsó példánya gazdáját keresi! 🙂

Mai bejegyzésem tartalmát a cím eléggé egyértelműen jelzi, de néhány "háttér-információt" azért hozzátennék, például néhány oldalpár képét.


(Felül a borító, alul néhány oldal képe)




A világhálón a Magyarország a XX században honlapon ( mek.oszk.hu/02100/02185/html/961.html )ez a bekezdés foglalkozott könyvemmel:
Az emlősök védelmét és népszerűsítését is felvállaló Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület gondozásában nemrég megjelent könyvecske, Ujhelyi Péter A magyarországi vadonélő emlősállatok határozója (1994), amely sok tekintetben a legmodernebb összefoglalását adja mindannak, amit a magyarországi emlősfajok jelenlegi állatrendszertani helyzetéről, előfordulásukról tudni kell, több tévhitet is eloszlatva.





Az e könyvem megvétele iránt komolyan érdeklődőket kérem, hogy ebbéli szándékukat a facebook-on található oldalamon (https://www.facebook.com/peter.ujhelyi.180 ), hangsúlyozottan privát párbeszédablakban jelezzék - amit előre is köszönök!  🙂

p.s. ami pedig a hasznosságát illeti: meghatározható segítségével bármely hazai emlősfaj, akár különálló állkapocs alapján is, amint arról blogomban szeptember 25-én írtam itt: flora-es-fauna.blogspot.com/2019/01/befejezetlen-bejegyzes-kedves.html