2022. február 6., vasárnap

Most/?/ múlik PONTOSAN?

https://www.youtube.com/watch?v=bbF7VVsKYIw

Bár a labdarúgást már kisdedkorom óta "rühellem", már egyszer az óvodában is azért, hogy délután ne túl sokat mozgolódjunk, valami számomra már akkor is ÉRDEKTELEN futballközvetítést kellett volna néznünk. Vajon a többiek végig-nézték-e? Fogalmam sincsen, abban BIZTOS vagyok, hogy engem már akkor sem érdekelt. EGYETLEN "szakkifejezést" tanultam meg, amelyet most adaptálok: elérkeztem a FÉLIDŐHÖZ - ez szinte bizonyos!


Ez se-nem egy IMPRESSZIONISTA festmény, se nem SZÁMÍTÓGÉPES manipuláció!


Mi történik velem a következő években, évtizedekben? Fogalmam sincs! Az bizonyos, hogy Flóra, bajor vérebtársunk, Faina, berni kopótársunk és szüleim MINDIG velem lesznek!


SZERETTEIM I.


SZERETTEIM II.

Ma pedig a facebook-ismerőseimre gondolva ELSŐSORBAN, azt kérdezem, lévén Flóra immár hamarosan eléri a 8 életévét, és az EPILEPSZIÁRA sajnos hajlamos, ráadásul amióta szeretteink FIZIKAILAG már NINCSENEK velünk (ők unokaként/!/ tekintettek rájuk), ERŐS DEPRESSZIÓBA esett. amit "úgy-ahogy" képes vagyok kezelni, de most olyan PROBLÉMÁM VAN, hogy február 7-én egy FONTOS HIVATALOS ÜGYET KELL INTÉZZEK, így tanácsot kérek, egy NAGY TAPASZTALATÚ kutyaviselkedés-ismerőtől, hogy: miképpen tudom BIZTONSÁGBAN a lakásban falkatársával, Fainával magára hagynom? Tehát, tud valaki egy olyan "GYORSTALPALÓ", pontosabban "GYORSMANCSALÓ" ötletet adni, miképpen tudom ezt a feladatot a LEGMEGBÍZHATÓBBAN megoldani?

Ami pedig Flóra epilepsziás rohamait illeti, ezt már SOKAKNAK említettem, így az ASTORIA melletti jeles munkatársakkal dolgozó RONI ABC egyik kollégája, János ma IS volt kedves "meglepni" 2 /azaz KÉT/ doboz JOGOBELLA áfonyás joghurttal, márpedig ez, mint KORÁBBAN RÁJÖTTEM, hatékony ellenszer!

Kedves János /kollégáidnak Jani/: újfent nagy köszönet!

                                   https://www.youtube.com/watch?v=LQr4TkhhL6c&t=5s 

Ez pedig az a BORZALMAS, gyermekeknek NEM ajánlott felvételem Flóra egyik rohamáról!

A facebook-profilom: https://www.facebook.com/peter.ujhelyi.180/

https://www.youtube.com/watch?v=dC_r9bgmszk