2023. november 8., szerda

Emberek, a facebook 2023-ban elhozta a VILÁGVÉGÉT nekünk...







 


Döntést kell hoznod a Facebook további használatával kapcsolatban.

A régiódban változnak a jogszabályok, így új választási lehetőséget vezetünk be azzal kapcsolatban, hogyan használjuk fel a rád vonatkozó adatokat hirdetések céljára. Mielőtt megerősítenéd a döntésedet, részletesebb tájékoztatást látsz majd az egyes választási lehetőségekről.
Előfizetés hirdetések nélküli használatra
Ha hirdetések nélkül szeretnéd használni a Facebook-fiókodat, havi 9,99 € (adóval együtt számított) kezdő díj mellett előfizethetsz erre a funkcióra. A hirdetéseknél nem fogjuk felhasználni a rád vonatkozó adatokat.
Ingyenes használat hirdetésekkel
Termékeket és márkákat fedezhetsz fel személyre szabott hirdetéseken keresztül, miközben ingyenesen használhatod a Facebook-fiókodat. A hirdetéseknél felhasználjuk a rád vonatkozó információkat.
A jelenlegi használati élményed
Összevetheted a választási lehetőségeidet, és hogy azok milyen hatással vannak a használati élményedre.

Kiegészítések FALKAJELLEMZÉSEKHEZ

 


A világhálón - mondhatjuk - HEMZSEGNEK a különféle kutyafajták KONVENCIONÁLIS leírásai - amelyek ZÖMMEL egy "kaptafára" készülnek! :)

Ezennel pedig egy MERŐBEN ÚJSZERŰ jellemzését teszem közzé a bajor véreb és a berni kopó fajtáknak /// egy röpke ötlettől vezérelve azokat dichotomikus határozókulcsokba szerkesztve! :) ///

1 / 2 / - Túl azon, hogy elfogyasztotta NAPI étekadagját, iparkodik BEHABZSOLNI mindent, majd még a MŰANYAG pitliket is megpróbálja MEGENNI, és azzal hiába is próbálkozik, ha megérez /// KIVÁLÓ az illatérzékelése! /// egy már KIÜRÍTETT májkrémes ALUMÍNIUM-dobozt, még azt is MEGRÁGCSÁLNÁ - azonban VASDOBOZOKKAL szerencsére nem kísérletezik . . . .....................  Flóra - bajor véreb

2 / 1 / A számára biztosított étkeket először ALAPOSAN megszemlélve, /// farkasok között fél perc alatt éhen-halna /// MINDIG türelemmel vár, majd EGYENKÉNT, szinte CSIPEGETVE eszi meg a táplálékot, pedig nem is ismeri Moldova György "NICHT UGRIBUGRI"-idézetét, majd komótosan folytatja ................................Faina - berni kopó




Moldova György: "A pénz szaga" - részlet:


"A kamionos felszedett egy nőt, akitől nemcsak csókokat kapott, hanem egy bizonyosfajta bogarat is, mely egyáltalán nem magas, hanem inkább lapos egy kicsit. A kamionos bemegy a patikába gyógyszerért, a patikus nem érti pontosan, hogy miről van szó, ezért bolhaport ajánl, de a kamionos csak rázza a fejét. – Nicht ugribugri, hanem langsam spazieren!"


p. s. Úgy látszik, a wikipédia elolvasta azt, amit egy korábbi OSTOBASÁGUK kapcsán írtam, mert a bajor véreb immár nem CSATÁZIK!