2019. április 21., vasárnap

Wednesday, May 10, 2006 5:59 PM
A számítógép rendezése során olykor bizarr dolgok kísértenek...


Furcsa levélrészletre bukkantam régi postafiókom rendezése/takarítása közben (nekem ugyan annak idején közvetlenül nem küldték el az eredeti irományt, de egy körlevél előzményeként, annak véletlenül bennragadt részleteként megmaradt az "utókorra"). Akkoron nem tudtam róla, így nem mondhattam el senkinek, most megmutatom mindenkinek... Ma e "leveleMMEl" (pontosabban kis részletével) gazdagítom bejegyzéseim sorát: 

"Rengeteg új termék nagyon rövid idő alatt. Felelősséggel állítom, hogy nincs magyarországon még egy olyan civil szerevezet, akinek ennyi terméke lenne! A Madártávlat szerintem jó, de botrányos a késedelem. Nehéz ember a főszerkesztő, lehet, hogy váltani kell."

Felháborító fogalmazvány! Na nem annyira az, hogy épp fúrták-faragták a főszerkesztői "bársonyszékem" lábait (ez nem csupán 2019-ben szokás, 2006-ban éppúgy jellemző volt a Lajtán innen a hazai berkekben; a lap érdekében tett munkám /2004-2011, 2013-2018/ során nem egy ilyen próbálkozással találkoztam), hanem hogy egy magyar ember képes elküldeni hazánk nevét kis kezdőbetűvel egy levélben! Az önnön szervezete meg a levélírónál "szerevezet"... Na ügyes egy "szerevezető" írta e sorokat, csak gratulálni tudok hozzá (a nála precízebb helyesírás-ellenőrzőm mindenesetre észleli, és piros aláhúzással jelzi ezt a sutaságot)! :)

Utóirat: idén április közepén megjelent végre a Madártávlat tavaszi lapszáma 2(!) hetes késéssel...
Nem tudom, ez mennyivel jobb, mint az én időmben az "elfogadhatatlan" 2-3 napos... :)


A pongyola fogalmazás manapság már úgy terjed,
mint a pongyolapitypang


De hogy jó hangulatban zárjam e bejegyzést, fúrás-faragás témában ajánlom az Olvasók szíves figyelmébe a "Túl a Tiszán faragnak az ácsok" című örökbecsűt: https://www.youtube.com/watch?v=58Dm2E5dJ50

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése